Over Boorbaas

Wie is Boorbaas

Mijn naam is Jeffrey Baars. Al meer dan 20 jaar werk ik als betonboorder en -zager. Daarnaast heb ik inmiddels ook behoorlijk wat ervaring in schilder- en kluswerk in en om het huis. Boorbaas is gevestigd in Maarssen, provincie Utrecht. Kun je wel wat hulp in huis of op de bouw gebruiken? Dit zijn de diensten waar ik je mee kan helpen.

Hoe het boren begon

Op mijn 12e ging ik voor het eerst met mijn vader mee naar de bouw. Mijn vader werkte (en werkt nog steeds) als betonboorder en ik ging regelmatig bij hem kijken, als hij aan het werk was. Toen mocht dat nog. Het kijken ging over in een vakantiebaantje. Af en toe een dag mee met pa op de bouw en helpen boren, zo ben ik begonnen.

Aan de bak als betonboorder

Natuurlijk was het vrij logisch dat dit niet alleen bij een vakantiebaantje bleef. Ik trad in de voetsporen van mijn vader. Op mijn 17e begon ik als leerling betonboorder bij Dikkerboom Betonboringen.
Ik had nog geen rijbewijs, dus ik werd bij allerlei klussen afgezet met een aanhanger. En dat een jaar lang. Toen ik mijn rijbewijs haalde, kon ik eindelijk zelf met een bus naar de bouw rijden. 

Van sleuven frezen tot verankeringen boren

Eerst begon ik met sleuven frezen. Bijvoorbeeld voor vloerverwarming of elektraleidingen. Ook het boren van kleine gaten mocht ik doen.
Al snel boorde ik grotere gaten in beton, maar ook in steen en asfalt. Vervolgens ben ik gaan dieselzagen, zaagde ik detectielussen en leerde ik wandzagen.

Van boorder naar planner

Na een aantal jaar besloot ik als ervaren betonboorder en -zager verder te gaan bij Interboor-Midsland. Dit heb ik 8 jaar gedaan. In die 8 jaar tijd heb ik nog veel meer bijgeleerd.

Na deze periode belandde ik op de planning. Hierin waren vooral de communicatie met klanten en het inschatten van de werkzaamheden belangrijke taken. Ik heb dit 3 jaar gedaan. Ik heb hier vooral geleerd om nooit te denken in problemen, maar altijd in uitdagingen en oplossingen. Is er iets aan de hand? Ik los het voor je op. Ik kan het werk goed inschatten en maak duidelijke afspraken.

Het plan van Boorbaas

Je raadt het al, na die 3 jaar besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Al een tijdje zat het in mijn hoofd en ik besloot de sprong te wagen! In april 2021 is Boorbaas geboren en ben ik voor mijzelf begonnen. 

Boorbaas is er voor boor-, zaag- en kluswerk. Voor thuis en voor op de bouw. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Boren, zagen klussen in Utrecht, Maarssen, Breukelen, IJsselstein, Driebergen, Zeist, Amsterdam

Contact

Jeffrey Baars

06 - 21 23 53 37

info@boorbaas.nl