Klus in huis

Klus in huis

Ben je bezig met een verbouwing of renovatie in huis en kun je wel wat hulp gebruiken? Met meer dan 20 jaar ervaring help ik je graag. Of het nou gaat om zagen en boren in beton, steen of asfalt of klussen in en rondom het huis. Bekijk de dienstenpagina om te zien waar ik je zoal bij kan helpen.

Klus opnemen

Kan ik je helpen met boren, zagen of klussen? Vertel me wat je graag wilt en ik denk met je mee. Ik kom zo nodig vrijblijvend langs om de klus op te nemen en een kostenplaatje te maken.

Schoon en netjes werken

Mijn prioriteit is dat jouw huis netjes blijft! Ik pas verschillende technieken toe om de werkzaamheden schoon, vrij van stof en eventueel zonder water uit te voeren. Is de klus klaar? Ik zorg er altijd voor dat ik mijn werk schoon en netjes achterlaat. 

Meer informatie

Wil je weten of ik je kan helpen of wat de klus gaat kosten? Bel mij gerust of stuur een berichtje. Mijn contactgegevens vind je hier.

Boren, zagen klussen in Utrecht, Maarssen, Breukelen, IJsselstein, Driebergen, Zeist, Amsterdam

Contact

Jeffrey Baars

06 - 21 23 53 37

info@boorbaas.nl